Esittelyssä luksuslentojen vessat

Kuva noh950 Pixabaystä

Oletko koskaan miettinyt, millaisia ovat lentokoneiden luksusluokkien vessat? Artikkeli sisältää elämää kaunistuttavan vinkin!

Harva on välttynyt näkemästä kuvia lokoisasti luksustason ensimmäisessä luokassa matkustavista varakkaista ihmisistä, mutta kuinka moni on miettinyt sitä, millaisia ovat ensimmäisen luokan matkustamon vessat, vai onko niissä eroa turistiluokan ahtaisiin kopperoihin, joihin meistä monet olemme tottuneet? No todellakin on:

1. Emirates A380

Vauraiden arabimaiden lentoyhtiöt ovat tunnettuja luksuksestaan. Ensimmäisen luokan interiööriä ja palvelutasoa on saatu ihailla vuosien varrella niin Instagram-kuvista kuin vaikkapa Sinkkuelämää-elokuvassakin. Emiratesin vessat, tai sanoisinko kylpyhuoneet, eivät kalpene laisinkaan itse ensimmäisen luokan matkustamolle.

Emirates A380 -koneen ensimmäisen luokan matkustajille tarkoitetuista kylpyhuoneista löytyy mm. suihkut, lattialämmitys, valaistut meikkipeilit, kylpytuotteita, valkoiset kangaspyyhkeet ja tietenkin mukavat istuskelualueet.

Kuitenkin, ja luonnollisesti, suihkuaika on säädelty, sillä vesivarastot ovat lennolla rajalliset, mutta kylpyhuoneen voi varata tietyksi ajaksi jo lennon alussa ja kylpyhuoneessa saa viettää aikaa mieluisan ajan.

2. Lufthansa A380

Tästä koneesta ei suihkua löydy, mutta kaksi tilavaa ensimmäisen luokan vessaa tarjoavat silti elämyksellisyyttä. Vessat sijaitsevat lentokoneen ylemmässä kerroksessa ja niissä on normaalien vessatoimintojen lisäksi mukava pehmustettu penkki, tilaa meikata tai ajaa partaa, vaihtaa vaatteita ja, mikä voi olla miesten mieleen, pisuaari.

3. Thai A380

Tästä, myöskin koneen yläkerrasta, löytyvästä luksusluokan vessasta löytyy valkoisten kangaspyyhkeiden ja spa-tuotteiden lisäksi erikoisuutena mukava pieni sohvamainen istuin ja kokovartalopeili, mitkä takuulla ilahduttavat pitkän lentomatkan päätteeksi asuaan vaihtavia tai muuten ulkoista olemustaan kohentavia matkustajia.

4. ANA 777-300ER

Japanilaisen lentoyhtiön ensimmäisen luokan vessasta löytyy luonnollisesti bidee-tyylinen vessanpönttö, jossa on siis vesipesumahdollisuus. Lisäksi vessasta löytyy lattialle käännettävä taso, jonka päällä voi vaihtaa vaatteita ilman, että vaatteet pyörivät likaisella lattialla, ja tuo taso on sijoitettu wc-istuimen eteen niin, ettei pöntöllä istuessakaan housut loju maassa.

5. Qatar Airways A380

Vaikka Qatar Airwaysin luksuslennolla ei suihkuun pääse, on heidän vessansa myöskin aivan uskomaton elämys. Tarjolla on suuret peilit, ensiluokkaista kosmetiikkaa ja tilavat pehmoisat istuimet, jotka piilottavat alleen vessanpöntönkin.

Mutta tässä teille Forbesista silmääni pistänyt vinkki: Ensimmäisen luokan matkustamon vessoja voi käyttää kuka vaan. Joissain lentoyhtiöissä sääntönä on, että matkustajan tulisi käyttää ensisijaisesti sitä vessaa, joka on lähinnä omaa paikkaa ja matkustusluokkaa, mutta jos turistiluokan vessoihin on jonoa, voi aina kokeilla onneaan ja hivuttautua ensimmäisen luokan vessaan. Ehkäpä se tarjoaa ihan uudenlaisen matkailukokemuksen, hitusen luksusta tavallisen lentomatkan keskelle.

Lähde: onemileattime.com, forbes.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s