Joanna Ultra Color -värinaamio

Sattuipa eräs päivä silmääni läheisessä S-markettissa minulle uusi värimaskituttavuus silmään, ja koska hinta oli edullinen (3,49 €) ja epätoivoissani yritän pitää hiuksistani keltaisuutta edes jotenkin hallinnassa, nappasin kylmimmän blondisävyn matkaani.

Ensin pari sanaa hiuksistani. Jos haluat vain lukea kokemukseni tästä tuotteesta, niin skippaa kursivoitu teksti!

Värjäiltyäni hiuksiani yli pari kymmentä vuotta, siis sieltä teini-iästä saakka, kyllästyistyin ihan täysin siihen joka kuiseen värien kanssa sotkemiseen. Lisäksi rupesin hieman miettimään sitä, että onkohan se nyt oikeasti ihan ok koko aikuisikänsä tohlata niinkin vahvoja kemikaaleja päänahkaa vasten. Lopetin sitten hiusten värjäämisen ja annoin oman värin kasvaa. Kuitenkin, koska se oma väri on vaalean ruskea, ehkä sellainen kuuluisa ”maantienruskea” (nimitys, joka on suomalaiselle identiteetille kaikessa rujoudessaan jotenkin suunnattoman ominainen) ja viimeisin väri, joka päässäni oli, oli liki musta tummanruskea, jouduin jossain välissä juurikasvun edetessä poistamaan pituuksista tummaa väriä, koska muuten näytin aivan hiton naurettavalta. Näiden muutaman vuoden aikana on kampaaja pari kertaa vaalentanut hiuksia pituuksista ja sitten olen niitä itse hopeashampoilla ja värimaskeilla sävytellyt viileämmän sävyisiksi, koska se viileä blondi on sopinyt hyvin tuhkaan taittuvan ruskeaan omaan väriini.

Tuossapa sitten alkusyksystä tein mokan, eli yritin tehdä itse kotona ”aurinkoraitoja”, mikä oli luonnollisestikin iso virhe. Vielä suuremmaksi se virhe paisui, kun yritin itse korjata virhettä. Lopputulos oli se, että hiukseni ovat liki täysin oljenkellertävät, mikä on sävy, jota vihaan. En ole kuitenkaan oikein keksinyt, mitä asialle tekisin, kampaaja on toki se oikea osoite, mutta motivaatiota odotellessani olen yrittänyt peitellä keltaisuutta värimaskeilla.

Olen käyttänyt tuota tuotetta nyt kaksi kertaa, ohjeiden mukaan pestyihin ja kosteisiin hiuksiin maskin kolmisen minuuttia (tai minkä se nyt vartalon peseminen kuorintahanskoilla kestää) vaikuttaen, enkä ole väritehosta ollut suunnattoman vaikuttunut. Sen sijaan plussaa voin antaa tuoksusta, josta minulle tulee mieleen Chanelin miesten tuoksu Allure, mutta joka on kuitenkin mieto eikä jää hiuksiin. Myöskin hoitavuus on varsin hyvää luokkaa, jopa niin, että hiusteni täysin kuolleet latvat ja kuivahkot pituudet eivät lisähoitoainetta ole oikeastaan kaivanneet.

Sävyvaihtoehtoja oli tosi paljon ja mikä oli minun mielestäni kiva, niin blondeille löytyi tuon kylmän sävyn lisäksi lämmin vaalea. Periaatteessa, koska hinta on niin edullinen, tekisi mieleni kokeilla sitäkin, vaikka just tuosta hiusvärini ”lämpimyydestä” haluaisin niin kovasti päästä eroon.

Mutta minun hiuksillani ja odotuksillani ei nyt jatkoon Joanna päässyt. Edelleenkin se paras markettivärimaski on Biozellin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s