Clarins Beume Beauté Eclair-pikakaunistaja

Pikakaunistajat eli tuhkimovoiteet ja -tipat olivat kova juttu ainakin 2000-luvun alussa, mutta nykyään niistä hieman vähemmän puhutaan, kun nyt on kaikenlaiset primerit ja seerumit se the juttu. Minä päätin kuitenkin kokeilla kaikkien pikakaunistajien grand old ladya, Clarinsin Beume Beauté Eclairia, joka tuli markkinoille 90-luvulla ja joka on jonkinlaisen klassikon maineen saavuttanut.

Kirjoitan tähän nyt kolme erilaista kokemusta voiteesta. Pikakaunistajana päivänä, jolloin en laittanut ollenkaan meikkivoidetta, päivänä, jolloin laitoin koko meikin ja sit vielä kokemuksen pitkän päivän aikana meikin päälle heleytysmielessä taputeltuna. Näiden lisäksi tuotetta voi käyttää pari kertaa viikossa heleyttävänä maskina, mutta minulla on niin hyviä kasvonaamioita muutoin käytössä, joten en viitsi tuotetta siihen tuhlata.

Pari yleistä juttua Clarins Beume Beauté Eclairesta. Tuoksusta tulee mieleen joku Nivean voide, eikä minulla ole siitä oikeastaan mitään mielipidettä. Neutraali siis, mutta tuoksu on olemassa. Tuote on ihana levittää ja tuntuu iholla kivalta. Jostain luin, että tuo tuote kannattaisi levittää puhtaalle iholle, mutta itselläni oli alla seerumi ja voide, koska kuiva ihoni kaipaa sitä. Luulen, että rasvaisemman ihon omaavalle tuo tuote riittää yksistään kosteuttamaan ihon, sen verran paksusta voiteesta on kyse. Voiteessa on hamamellis- ja oliiviuutetta, joiden luvataan heleyttävän ja supistavan ihoa, leväuutetta elävöittämässä ihoa, epidermistä puhdistavaa riisitärkkelystä sekä ihoa rauhoittavaa ja elvyttävää bisabololia.

MEIKKIVOITEETON PÄIVÄ:

Koska ihoni on nykyään paremmassa kunnossa kuin koskaan (olen aiemmin taistellut aikuisiän aknen ja sen jättämien arpien kanssa ja ruoka-aineyliherkkyydet ovat aiheuttaneet omia ongelmiaan, mutta nykyään minulla on loistavien tuotteiden ja konsultin (vanhempi tyttäreni on kosmetologi) sekä ruoka-ainerajoitusten seurauksena liki älyttömän hyvä iho), joten olen pyrkinyt arjessa vähentämään meikkivoiteen käyttöä. Kuitenkin käytän mielelläni jotain heleyttävää tuotetta pohjalla ja siksi olinkin varsin innokas tätä Clarinsin Beume Beauté Eclairea testaamaan.

Taputtilen tuotteen putsatulle ja kosteutetulle iholle, annoin hetken levähtää kasvoilla ja sen jälkeen peittelin ihosta pienet virheet ja tummat silmänaluset peitevoiteella, lisäsin puuteria, hieman poskipunaa ja kevyen silmämeikin. Täytyy sanoa, että lopputulos on aivan ihana! Normaalisti olisin hieman lisännyt jotain highlighteriä, mutta iho näyttää niin hehkuvalta, ettei tarvetta ole. Iho myöskin tuntuu sellaiselta ”viimeistellyltä”, kuin olisi oikein hyvää, kosteuttavaa meikkivoidetta laittanut.

Pikakaunistajan vaikutus säilyi hyvin iltaan asti. Mitenkään erityisesti se ei vaikuttanut esim. peitevoiteen pysyvyyteen, mutta iho näytti tosi nätiltä ja kuulaalta, enkä koko päivänä lisännyt puuteria, vaikka välillä tuli hieman hikoiltuakin.

MEIKKIVOITEELLINEN PÄIVÄ:

Jostain syystä iho tuntui tänään jotenkin rutikuivalta, mutta päätin mennä samoilla voiteilla kuin meikittömänä päivänä, eli Darphinin seerumi, voide ja silmänympärysvoide ja niiden imeydyttyä taputtelin päälle taas pikakaunistajan.

Meikkivoiteena minulla oli luottotuotteeni eli Lumenen CC-voide, ja sen päälle tuli kevyt puuteri. Meikkivoide levittäytyi tosi hyvin (siveltimellä) tuon Beume Beauté Eclairen päälle, eikä tapahtunut mitään tuotteen rullautumista tai outoja värimuutoksia meikkivoiteessa. Tuote tuntui meikkivoiteen ja muiden alla hyvältä ja ainoa miinus tulee tuotteen tuoksusta, joka on kyllä ihollakin kestävä ja voimakas.

Mutta voi kuinka kauniilta iho näyttikään! Hehkuva, nuorekas, elinvoimainen… aivan ihana! Rakastuin tuotteseen niin kovasti, että kiittelin jo valmiiksi mielessäni sitä, että hinta on sen verran kohtuullinen (pyörii 22-25 euron paikkeilla verkkokaupoissa), jotta sitä raaskin jatkossakin ostaa.

MEIKIN HELEYTYS PITKÄN PÄIVÄN AIKANA:

Olen varmaan vähän hassu, mutta oikeasti odotin sitä, että pääsen testaamaan, kuin Clarinsin Beume Beauté Eclaire toimii silloin, kun sillä korjailee tai heleyttää päivän aikana väsähtänyttä meikkiä. Minulla on nimittäin kokemusta Yves Saint Laurentin Top Secrets -sarjan tuotteista nuhjuisen meikin kohentajana, ja ainakin kesähelteillä sen sarjan Instant Matte Pore Refiner oli kuin taikatemppu! Ihan mieletön tuote, jota suosittelen jokaiselle, jota ärsyttää helteessä leviävät meikit ja nuhjuuntuva naama.

Nyt ei ollut hellettä, mutta jonkinlainen lumimyräkkä ja päälle pieni pakkanen. Nukuttuani lyhyet iltapäivätorkut oli siis lähdettävä lumitöihin ja ruokakauppaan, ja koska meikki ei ole kauhean kaunis päikkäreiden jälkeen, pääsin kokeilemaan pikakaunistajan päivän naamassa olleen meikin piristäjänä.

Clarins Beume Beauté Eclaire lunasti odotukset. Itse asiassa jotenkin se antoi parhaansa juurikin päivän naamalla olleen meikin piristäjänä, kun taputtelin sitä alueille, joihin halusin saada hehkua ja eloa, eli silmien alle, poskipäille ja t-alueelle.

Tästä tulee mun kestosuosikki.

Yksi vastaus artikkeliiin “Clarins Beume Beauté Eclair-pikakaunistaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s