Essence Cool Collagen Plumping Lipstick

Olin parikymppinen, kun markkinoille tuli monenlaisia lip plumpereita, lähinnä huulikiiltoja, jotka vilkastuttivat huulten verenkiertoa ja saivat huulet näytämään täyteläisemmiltä. No tietenkin sellaisen hankin, merkkiä en enää muista, mutta joku kovan hypetyksen kohde se oli.

Tuo lip plumper oli ihanaa meikkituotetta enemmän keskiaikainen kidutusväline. Se poltti huulia niin paljon, että vesi valui silmistä enkä voinut kuvitellakaan, että sitä julkisesti missään käyttäisi. Se kuitenkin toimi jossain määrin, tai sitten sen tehokkuus perustui tuskan aiheuttamiin mielikuviin. Tuote päätyi sitten kuitenkin bilekäyttöön: kotibileissä oli mukava ohjelmanumero laittaa miesväelle tuota huulikiiltoa ja kikatella heidän tuskalleen ja punaisiksi helahtaneille huulille.

Eilen kävin ruokaostosten yhteydessä uuden ripsivärin ostamassa. Olen nimittäin löytänyt Essenceltä minun makuuni erittäin mieluisan ripsivärin (I ❤ Extreme), jota saa kätevän kokoisissa, hieman pienemmissä puteleissa. Minua nimittäin ärsyttää aina se, että hyvä ripsari ehtii vähän kuivahtaa, vaikka tuotetta on vielä jäljellä, ja siksi ostaisin mielelläni ripsiväritkin (kuten myös kynsilakat) näissä normaalia pienemmissä pakkauksissa, vaikka niitä sitten hieman useammin joutuisikin hankkimaan.

Ripsiväriä ostaessa silmääni sattui (minulle) uutuus, kollageenia (tai itse asiassa jotain kollageenin korvaajaa) sisältävä huulipuna, jonka luvataan myöskin hieman turvottavan huulta. Luonnollisesti tuo huulipuna lähti matkaan mukaan.

Valitsin melko vaalean nudesävyn 020 My Mind, koska minulla oli tarvetta juurikin helpolle arkihuulipunalle, jota voi nopeasti sutaista huuliin. Vasta kotona tuotteesta lisätietoa googletellessani sain tietää, että Essencen Soft & Precise Lip Pencil -huultenrajauskynien sävyt on samat kuin Cool Collagen Plumping Lipstick -punien ihan siksi, että löytää helposti huulipunan sävyyn sopivan rajauskynän. Täytyy käydä rajauskynäkin hakemassa.

Mutta itse tuotteeseen. Hylsy on tosi kaunis, vaikkakin siitä tulee enemmän huulirasva kuin huulipuna mieleen. Tosin niin tulee koostumuksestakin. Tuote on todella voidemainen ja tuntuu huulilla ihanalta. Pigmentti on melko vähäistä enkä tällä rupeaisi juhlahuulia tekemään, mutta arkikäytössä silloin, kun haluaa helposti saada huuliin sävyä ja pientä täyteläisyyttä, puna on niinsanotusti viiskauttaviis.

Tuote tuntui huulilla viileältä, kuten nimestäkin voi päätellä, mutta en oikein osaa sanoa, oliko sillä mitään huulta turvottavaa vaikutusta. Alla olevissa kuvissa on huuleni ennen tuota huulipunaa ja yhden huulipunakerroksen jälkeen:

Kuivat koppurahuulet siis näyttävät nätimmältä, mutta turvottaako tuote? Seuraavassa kuvassa sitten on ekan kerroksen päälle laitettu huultenrajauskynää (oli huulipunaa tummempi sävy) ja toinen kerros punaa:

Minun on pakko myöntää, etten mitään turvottavaa eroa huomaa, mutta huulipunan muut ominaisuudet ovat niin kivoja, että puna tulee takuulla käytettyä ja käyn ihan kokeilumielessä sen rajauskynän ostamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s