Carrie Bradshaw’n asunto ja muutama muu Airbnb-erikoisuus

Aivan vahingossa ja puolihuomaamatta törmäsin Instagramissa tietoon, joka kertoi minulle, että Sarah Jessica Parker ja Airbnb rakentelivat Sinkkuelämää Carrien asunnon kopion New Yorkiin – ja vuokrasivat sitä!

Sanon vuokrasivat, sillä tällä hetkellä asunto ei voi enää varata, mutta voi vaan toivoa, että tulevaisuudessa taas voi, sillä onhan tuo nyt tosifaneille aivan ihana kokemus.

Mutta pari sanaa kyseisestä majoitusvaihtoehdosta. Paitsi että asunnosta on pyritty luomaan tarkka kopio Carrie Bradshaw’n ikonisesta kodista, kuuluu majoituksen hintaan (joka oli 23 dollaria yöltä, ja siitäkin osa lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen!) esimerkiksi brunssi Chelseassa, kuten The Sarjassakin (kyllä, minä olen aikuistunut Sinkkuelämää-sarjan matkassa, originaalifani siis!) ystävykset brunsseilivat. Lisäksi majoitukseen kuuluu Cosmopolitan-drinkit ja mahdollisuus kokeilla Carrien vaatekaapista löytyviä vaatteita ja asusteita, mistä saa lisäksi itselleen muistoksi muotikuvaajan ottamia valokuvia.

Jos voisin kuvitella omalle kohdalleni maailman täydellisintä polttariylläriä, olisi tuo kokemus ehkäpä sellainen. Valitettavasti, kuten kerroin, majoitus (tai sanoisinko elämys) ei ole enää saatavilla, mutta sitä voi kuitenkin käydä ihmettelemässä täältä.

Jos kuitenkin Carrie Bradshaw’n ja hektisen New York Cityn parisuhdekiemuroiden sijaan omaan tyyliin sopii ennemminkin Pieni talo preerialla ja Inglesin Laura, löytyy Nevadasta, Las Vegasin lähistöltä vanha kunnon räntsi, joka tarjoaa vankkurimajoitusta kaikilla mukavuuksilla, kuten ulkosuihkulla ja nuotiopaikalla. Okei, kuulostan ehkä sarkastiselta, mutta luulen, että tuo majoitus voi olla oikeastikin elämys, varsinkin, kun tilalla, jossa vankkuri sijaitsee, voi harrastaa esim. rodeota, ratsastusretkiä ja muita länkkärijuttuja. Enkä nyt puhu ollenkaan höpöjä kun sanon, että jos tuonne päin maailmaa suunnittelisin matkaa, haluaisin yhden yön nevadalaisessa vankkurissa majoittua. Paikkaan voi tutustua täällä.

Mutta entäs sitten majoittuminen Harry Potterin lapsuudenkodissa? Sekin on mahdollista, sillä Englannin Lavenhamin keskiaikaisessa miljöössä sijaitsee hyvin eriskummallinen talo, joka esiintyy valkokankaallakin Harry Potterin kotitalona (kuten ehkä tarkkasilmäiset Harry Potter-fanit havaitsevat, ei Harry Potter ole minulle tuttu. Vanhoja rakennuksia sen sijaan tunnen paremmin 😉 ) . Harry Potter -ulottuvuuden lisäksi talossa luonnollisesti kummittelee. Siellä vierailee mm. Sir Francis De Vere, henkilö, jonka mukaan talo on nimetty, sekä poltergeist-ilmiö nimeltä Becky.

Nykyään paikka lupaa viiden tähden majoituselämyksen ja onpa paikka voittanut palkintojakin. B&B tyylinen majoitus maksaa satasen pintaan ja sisältää majoituksen viehättävässä, historiaa henkivässä huoneessa sekä tietenkin sen aamiaisen. Se kuitenkin kannattaa huomioida, että ”Beckyllä” on tapana varastella vieraiden sormuksia. Jos majoitus siltikin kiinnostaa, voi siihen tutustua tarkemmin täällä.

Kun nyt Britteihin päästiin, mutta kummitukset eivät kiehdo, niin miltäs kuulostaisi majoittuminen upealla Isle of Wightin saarella alkuperäisessä ja oikeassa Spice World -leffassa esiintyneessä spaissaribussissa? No totta kai se on mahdollista!

Ulkoasultaan bussi on kuin suoraan 90-luvun Spice Girls -maailmasta, mutta sisätiloja on hieman uusittu ja raikastettu. Bussissa majoittuu mukavasti kolme henkeä ja sieltä löytyy kaikki tarvittava, kuten pukeutumishuone, Wannabe’tä soittava cd-soitin ja paljon muita elementtejä ysärihenkiseen fiilistelyyn. Juoksevaa vettä tai vessaa ei bussissa ole, mutta kylppäri ja jotain ruoanlaittomahdollisuuksia löytyy bussin vieressä olevasta erillisestä rakennuksesta. Lue spaissaribussista lisää täältä. Ehdoton must Britteihin suuntautuvalle tyttöjen reissulle!

Tässäpä siis muutama hauska ja erikoinen airbnb-majoitus korona-ajan jälkeisiä matkahaaveita maustamaan. 🙂 Joko muuten monellakin matkakuumetta pukkaa? Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi, tai ensimmäiseksi pandemian helpotuttua? Itselläni on kovin ikävä Italiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s