Testissä Diorin Capture Totale -sarja

Minä arvostan todella paljon niitä kosmetiikkabrändejä, joiden testerit ovat periaatteessa pieniä matkakokoja, eli tuotetta pääse testaamaan useammankin kuin yhden kerran. Se kertoo minulle siitä, että tuotteen valmistaja luottaa siihen tuotteeseensa ja tarjoaa mahdolliselle asiakkaalleen mahdollisuuden testata tuotetta ihan oikeassa käytössä, mitä ei ne pienet testerilaput tarjoa.

Varsinkin näillä kalliimmilla brändeillä sillä on merkitystä. On tosi masentavaa maksaa suuri summa voiteesta, joka ei sitten käytännössä olekaan itselle sopiva. Tästä syystä nämä hieman isommat testeripakkaukset ovat aivan mahtavia ja rakastan niitä ihan todella paljon, koska useamman päivän käyttö antaa kuitenkin tuotteeseen aivan toisenlaisen kosketuksen kuin se, että sitä pääsee kerran levittämään naamaan. Ja lisäksi minulla on hieman sellainen foliohattumainen ajatus siitä, että entä jos niihin pieniin testerilappuihin laitetaankin hieman parempilaatuista versiota tuotteesta kuin mitä sitten siinä ostettavassa putelissa on. <- tuo on luultavasti kuitenkin ihan vain vilkkaan mielikuvitukseni tuotettaja, joten ei kannata sitä vakavana väitteenä ottaa, wink wink.

Diorin Capture Totale -sarjan testereitä tuli ostoksen kylkiäisenä minulle jokin aika sitten ja nyt päätin ottaa ne kokeiluun. Aamulla hapottelin naamanikin The Ordinaryn happokuorinnalla, joten ihanaa oli pistää jotain spessua nassuun.

created by Polish

Capture Totale C.E.L.L. Energy kiinteyttävä kosteusvoide ja silmänympärysvoide ovat kieltämättä erittäin ylellisen tuntuisia ja kosteuttiva ihoa ihanasti. Monesti itse olen happokuorinnan jälkeen levittänyt kosteusvoiteen lisäksi jotain kasvoöljyä, mutta näiden päälle öljy olisi ollut jopa liikaa, sen verran tuhtia tavaraa nuo olivat. Mutta ne eivät suinkaan jättäneet ihoa epämiellyttävän tuntuiseksi, vaan kosteutetun ja raikkaan näköiseksi. Tuosta kosteusvoiteesta voi lukea lisää vaikka täältä (ei ole maksettua mainontaa) Sokoksen verkkokaupan tuotekuvauksesta, koska se on melko kattava tietopaketti. Tuon on kuvauksen ja sokkotestitulosten perusteella hyvinkin vaikuttava tuote, enkä ihmettelisi, vaikka pitkäaikaisessa käytössä nuo voiteet merkittävästi ryppyjä vähentäisivät. Minulla on itse asiassa omia kokemuksia siitä, että ei ne laadukkaat anti aging -tuotteet ihan huuhaata ole, mutta siitä kirjoittelen ehkä joku toinen kerta enemmän ja yleisesti.

Mutta, meikin alle minä sitten levitin Diorin Capture Totale -sarjan Dream Skin Perfect Skin Creatorin, jonka idea on kai paitsi toimia ihovoiteiden ”buusterina” niin myöskin jonkinlaisena primerina meikin alla. Toki sitä voi myöskin ilman meikkiä käyttää ja lueskeltuani netistä muiden kokemuksia sain havaita, että moni on jopa jättänyt meikkivoiteen pois, koska tuo tuote on tehnyt ihosta niin nätin.

Itse kuitenkin meikkasin, sillä parin päivän intensiivinen tietokoneen näpyttely on tehnyt naamastani sen verran surkean näköisen, että itseänikin masensi peiliin katsoa. Levittelin Perfect Skin Creatoria iholle, annoin hetken imeytyä ja sitten levittelin meikkivoiteen ja muut normaaliin tapaan. Tuosta Perfect Skin Creatorista sanottava, että kuten siinä kehumassani Clarinsin tuhkimovoiteessakin, myöskin tuossa Diorin tuotteessa on tosi voimakas ja hieman ”mummomainen” tuoksu. Koska esimerkiksi noissa muissa kokeilemissani Capture Totalen voiteissa ei sitä tuoksua ollut, niin mietin, että onkohan näissä extrabuustauskaunistusvoiteissa jokin raaka-aine, joka vaatii peittyäkseen tuollaisen hyvin voimakkaan parfyymituoksun (siis sekä Clarinsin että tuosta Diorin tuotteen tuoksusta tulee mieleen lähinnä joku Chanel no 5, niin vahva se on).

Iho näytti ensin todella nätiltä ja heleältä. Meikkivoide levittyi ja asettui aloilleen smoothisti, mutta huomasin jo heti alkuun, että ilmeisesti tuo Diorin tuote ei oikein tullut toimeen hyvinkin kosteuttavan meikkivoiteeni kanssa ja koko meikki tuntui varsin tunkkaselta ja turhan paksulta, mutta näytti kyllä tosi kauniilta ottaen huomioon lähtökohdat.

Mutta sitten tapahtui se maailman ärsyttävin meikkikatastrofi, eli meikkivoide rupesi kuoriutumaan varsinkin nenän päältä ja silmien alta. Onneksi ei ollut mihinkään kiire, koska meikki meni osittain ihan tosi rumaksi.

Tuo tuote on luultavasti hyvä niitä päivinä, kun haluaa olla luonnollisemmalla meikillä tai kokonaan ilman meikkipohjaa, sillä se kyllä tekee ihon kirkkaammaksi ja antaa pientä hohtoa. Myöskin jonkun muun meikkivoiteen kanssa voisi toimia hyvin. Jos vertaan tuota Clarinsin tuhkimovoiteeseen, niin en löytänyt mitään erityistä etua siihen nähden. Jos taas on joku tuollainen pikaheleyttäjä hankinnassa, niin kyllä tuota kannattaa kokeilla ja takuulla se myöskin noiden saman sarjan ihonhoitotuotteiden kanssa toimii niitä tukien.

Noille Diorin Capture Totale Firming & Wrinkle Correcting voiteille annan ehdottomasti 5/5 pistettä. Ne ovat hyviä ja hintansa arvoisia. Tuosta Perfect Skin Creatorista taas heräsi lähinnä kysymyksiä. Ehkä se ei vaan toimi minulla tai ehkä ongelma oli just toi käyttämäni meikkivoide, en osaa sanoa. Jäi sitä nyt kuitenkin vielä ainakin yhteen käyttökertaan tuohon tuubiin, joten eiköhän se tule jossain vaiheessa käytettyä ja eri olosuhteissa testattua.

Loppuun muuten vinkki. Yksi parhaista peitevoiteista, johon olen törmännyt, on Diorin Forever Skin Correct. Tosi peittävä, voidemainen ja pysyy siinä mihin sen laittaa. Jos olet siis hyvää peitevoidetta vailla, niin suosittelen tutustumaan siihenkin.

Pieni päivitys illalla. Korjailtuani rapistuneen meikin on meikki pysynyt hyvin ja tajusin juuri, että iho tuntuu edelleen tosi ihanalta ja näyttää hyvältä. Eli ihan hyvä tuote tuo tuntuu olevan ja ongelma oli ehkä se, ettei meikkivoide ollut sopiva Perfect Skin Creatorin kaveriksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s