Voittaako netin arvonnoista kukaan mitään? No minä ainakin voitan.

Kuvaaja Melike Benli palvelusta Pexels

Sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistaa *-merkistä. 🙂

Tuossa hieman täydentelin kalenteriani ja jo kesänkin aikatauluja katselin, kun huomasin, että 8.7. on tiedossa Sunrise Avenuen Olympiastadion-keikka. Voitin tuolle, jo useamman kerran koronan vuoksi siirtyneelle, jäähyväiskeikalle liput (3 kpl) eräästä netin arvonnasta toista vuotta sitten. Ensin mietin, että annanko ne pois, kun omaan musiikkimakuuni ei tuo Sunrise Avenue juuri sisälly, mutta sitten ajattelin, että kyllähän tuollainen keikka varmasti hieno on ja tyttärenikin siitä innostui.

Minulla on tapana osallistua aina arvontoihin, kun on sopivaa aikaa. Olen vuosien varrella voittanut vaikka mitä, mm. hotelliyön, kosmetiikkaa, lahjakortteja jne. Eräs tuttavani on oikea voittorohmu ja tuntuu, että kerran viikossa hän jotain arpajaisvoittoaan esittelee. Netin kilpailusivut ovat todella hyödyllisiä, Kilpailumaailma kerää yhdelle sivustolle suunnilleen kaikki netin kilpailut ja jotkut sivustot arpovat erinäisiä lahjakortteja, kuten esimerkiksi Kilpailu.fi* , jolla on muuten näköjään tällä hetkellä 1000 euron polttoainelahjakorttikin palkinnoissa.

Netin kilpailujen ja arvontojen lisäksi erilaiset kyselytutkimukset ovat hyödyllisiä, jos vaan jaksaa niihin vastauksia näpytellä. Niissä kertyy rahanarvoista saldoa, jotka voi vaihtaa esim. lahjakorteiksi.

Mun mielestä Kantar* on näistä mielenkiintoisin, koska jos uutisia seuraa, Kantar tuottaa suurimman osan yhteiskunnallisista gallupeista. Eli jos uutisissa vaikka kerrotaan, kuinka suomalaisten Nato-kanta on muuttunut kolmessa kuukaudessa, on kyselytutkimuksen tehnyt juuri Kantar. Kyselyiden aiheena ovatkin usein esimerkiksi politiikkaa, kulutusta, tuotekehittelyä, yhteiskunnallisia asioita koskevat tutkimukset, ja niitä käytetään jopa yhteiskunnallisen päätöksenteon tukena. Eli jos on kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, niin kyllä Kantarin* kyselyihin kannattaa käydä vastailemassa.

Ja sitten loppuun vielä varoitus. Arvontahuijauksiahan on ihan hirveän paljon liikkeellä ja varsinkin niitä arvontavoittohuijauksia, eli joku tosi luotettava firma saattaa ottaa yhteyttä, että oot voittanut sitä ja tätä, mee tälle sivulle ja tyyliin näppäile sinne luottokortin tiedot ja verkkopankin tunnusluvut ja skannaa sormenjälkesi sekä passistasi kopio. Niihin ei koskaan pidä lähteä mukaan. Arvontavoitot toimitetaan aina kotiin ilman mitään epämääräisiä mutinoita tai että voittajan täytyisi maksaa mitään tai toimittaa mitään henkilökohtaisia tietojaan.

Toivotan kaikille nettiarvontoihin arpaonnea ja kyselytutkimukisiin osallistuville vakavaa mieltä!

2 vastausta artikkeliin “Voittaako netin arvonnoista kukaan mitään? No minä ainakin voitan.

    1. Hei, kiitos vinkistä! Käyn ehdottomasti tutustumassa laukkuihin ja mielelläni tuen pieniä yrittäjiä. Onnea ja menestystä! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s