Revolution Ultra Cover And Conceal Palette

Huom! Teksti sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä suoraan tuotteisiin. 🙂

Makeup Revolution on brändi, joka herättää minussa ristiriitaisia tunteita. Revolutionin peitevoide (Conceal & Define) on ehkäpä hintalaatusuhteeltaan paras käyttämäni ja minulla onkin sitä aina, koska mikään ei pelasta täydellisen räjähtänyttä ulkonäköä kuten se. Samoin minulla on myöskin yksi Revolutionin luomiväripaletti, joka on tosi hyvä ja siksi melkein päivittäisessä käytössä. Sen sijaan esim. viime kesänä ostamani Revolutionin irtopuuteri oli niin huono, että käytin sen lopulta askartelujutuissa maalia paksuntamaan eivätkä Revolutionin huulimeikkituotteetkaan ole minuun vaikutusta tehneet.

Silti, tai siksi, törmättyäni Revolutionin Ultra Cover and Conceal Paletteen hujahti ostohousut jalkaan, koska halusin päästä sitä testaamaan.

Ristiriitaisten tunteiden suhteen ei tullut helpotusta, sillä en ole varma, mitä mieltä tuosta nyt parin testikierroksen jälkeen olen.

Eilen nimittäin käytin tuota päivän aikana nuhjaantuneen meikin korjailuun, kun taas tänään tein sillä koko meikkipohjan (alla oli YSL:n Top Secrets Instant Matte Pore Refiner). Itse asiassa hankin tuon juurikin siksi, että eri sävyisillä peitevoiteilla saisin luonnollisen pohjan silloin, kun ei huvita meikkivoidetta laittaa, mutta kuitenkin haluaisi peitellä epämääräisyydet kasvoilta. Lisäksi hieman ajattelin, että tuo voisi olla kiva esim. mökkiolosuhteissa ja veneilyretkillä, kun haluaa nopsaan hieman ulkonäköään kohentaa.

Paletin peitevoiteet ovat varsin paksuja ja voidemaisia, mikä on sekä hyvä että paha. Nimittäin niiden levittäminen tuntuu vähän työläältä ja menee hetki, että ne toimivat iholla. Mutta sitten kun ne saa sinne, mihin peittoa haluaa, sulautuu peitevoide iholle ihan älyttömän kauniisti.

Värimaailma on vähän jotenkin outo. Näitähän on muutamassa eri sävyssä ja itse otin paletin sävyillä ”light”. Olisin kuitenkin toivonut ehkä pari varjostukseen sopivaa sävyä, mutta tummimmat eivät ole siihen tarpeeksi tummia. Toisaalta, kyllä minä luulen, että tuon paletin tummemmat sävyt tulevat kesällä olemaan käytössä, kun iho saa väriä pintaan. Plussaa siitä, että paletissa oleva vaalein sävy on ihan oikeastikin vaalea ja siitä, että paletissa on sekä vaaleanpunapohjaisia että keltaiseen taittuvia sävyjä.

Tuo on aika kiva paletti ja mun mielestä hintansa arvoinen juurikin siitä syystä, että ainakin itse tarvitsen aina useamman eri sävyn peitevoiteita, kun se kasvojen keskiosaan käyttämäni vaalein ei oikein toimi poskessa olevan fiinin kanssa. Lisäksi just se, että ihon sävy muuttuu vuodenaikojen mukana tarkoittaa ainakin itselläni sitä, että myöskin peitevoiteen sävy muuttuu. Nyt niitä eri sävyjä on yhdessä paletissa.

Erityisplussa vielä hyvästä peilistä ja tyylikkäästä pakkausesta. Miinusta siitä, että tuotteen kerrostaminen kuivuvan finnin päälle oli jotenkin tosi työlästä.

SEURAAVA SISÄLTÄÄ MAINOSLINKIN suoraan tuotteeseen. Mainoslinkki merkitty *-merkillä!

Eleveniltä* saa tuon paletin nyt hintaan 6,38 €. Onko se sen arvoinen? Kyllä, ehdottomasti on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s