Filorga – uusin aseeni ryppyjä vastaan!

42 ikävuotta lähestyy, taistelu rupsahtamista vastaan kiihtyy!

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka merkitty *-merkillä sekä postauksen lopussa tosi hyvän kokeilutarjouksen!

Minulle Filorga on aivan uusi brändi, vaikkei se sellainen suinkaan ole. Filorgan perusti nimittäin vuonna 1978 ranskalainen kauneuskirurgi tavoitteenaan tuoda markkinoille tehokkaita anti-ageing-tuotteita.

Olen nyt kokeillut joitakin Filorgan tuotteita parin viikon ajan ja täytyy sanoa, että tehokkaita ne ainakin ovat. Kaikki testaamani tuotteet ovat olleet hyvin miellyttäviä iholla, niissä on mieto kukkaistuoksu ja tuotteiden tuntuma on ylellinen.

Ajattelin tehdä nyt postauksen testaamistani tuotteista, koska Elevenillä on alet käynnissä, niin sieltä saa nyt hieman edullisemmin myöskin Filorgan juttuja.

Ihan ensimmäiseksi esittelen ehdottoman suosikkini, eli *Filorga Time-Filler. Kyseessä on hoitovoide, jota voi käyttää niin päivä- kuin yövoiteenakin. Itse olen käyttänyt sitä yövoiteena, koska se on aivan todella hoitava ja kosteuttava, mikä on tuntunut päiväkäytössä minun iholleni hieman liian tuhtina, mutta yövoiteena jotain aivan uskomattoman ihanaa! Imeytyy nopeasti, mutta iho on mielettömän kosteutetun ja pehmoisen tuntuinen. Ja antakaapas, kun kerron yhden jutun. Olen tuota nyt käyttänyt yövoiteena parisen viikkoa, mutta viime viikonloppuna olin miesystäväni huvilalla vappua viettämässä ja sunnuntaina aamulla tajusin, etten ollut edellisenä iltana saunan jälkeen rasvannut ihoani. Mun iho tuntui silti hoidetulta eikä minulle ole tuollaista päässyt tapahtumaan varmaan vuosikymmeneen, koska yleensä ihoni vaatii kiljuen kosteutusta pesujen jälkeen.

Eli jos sulla on eloton, kuiva, rypistyvä nassukka, suosittelen isolla kädellä kokeilemaan tuota *Time-Filleriä.

Päivävoiteena olen testaillut *Filorgan Oxygen-Glow -voidetta. Kyseinen voide sopii niin yö- kuin päiväkäyttöönkin, on kevyempi koostumukseltaan, joten minä tykkään siitä päivävoiteena. Voiteen luvataan tasoittavan ihon tekstuuria, kosteuttavan tehokkaasti sekä tuovan iholle hehkua ja kuulautta, ja ehdottomasti se on ainakin minun kokemukseni mukaan lupauksensa lunastanut. Voiteen väri ja koostumuskin on sellainen ihanan vaaleanpunainen, raikas ja hieman hohtava.

Tuohon samaan sarjaan muuten kuuluu *kuoriva kasvovesi, jota ajattelin näiden hyvin Filorga-kokemuksieni rohkaisemana seuraavaksi kokeilla.

Filorgan tuotteet ovat varsin hintavia, tiedetään. Ja kuten olen ennenkin sanonut, arvostan ihan älyttömän paljon sitä, että varsinkiin hintavammat brändit tarjoavat kunnollisia kokeilupakkauksia, koska ei ole oikeasti kiva ostaa tosi kallista kasvovoidetta vain huomatakseen, ettei se sovi omalle iholle.

Filorgalla onkin tarjolla tuollainen kokeilupakkaus, jossa on kolme tuotetta viikon käyttöön riittäväksi arvioidut määrät. Pakkauksessa on seerumi, voide ja yönaamio. Kaikki anti-aging -tuotteitta, tietenkin!

*Elevenillä tuo pakkaus nyt myynnissä tosi edullisesti 7,60 €, joten kannattaa käydä nappaamassa testiin! Ja kuten olen sanonut tämänkin, nuo kokeilupakkaukset ovat tosi hyviä matkoilla, joita toivottavasti lähestyvä kesä tuo tullessaan!

Hehkuvaihoista tulevaisuutta,

Helena 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s